Розмір шрифту: A A A
Колір сайту: A A A A
Перейти до повної версії сайту
08.05.2020

ПРОТОКОЛ № 7 КОМІСІЇ ТЕБ та НС і ТИМЧАСОВОЇ ПРОТИЕПІДЕМІЧНОЇ КОМІСІЇ


ПРОТОКОЛ  № 7 КОМІСІЇ ТЕБ та НС і  ТИМЧАСОВОЇ ПРОТИЕПІДЕМІЧНОЇ КОМІСІЇ
від 08 травня 2020 року
                    

Головував: Міський голова, голова міської комісії з питань ТЕБ та НС
                    Ігор Слюзар.                          
Присутні:   Члени комісій (за списками).

        Слухали: 1. Про продовження карантинних заходів та послаблення карантинних обмежень.    

    04.05.2020 р.  Кабінет Міністрів України  прийняв постанову № 343 ’’Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України’’.

    Заслухавши інформацію, комісія вирішила:  

        1. Продовжити до 22 травня 2020 року карантин.

2. Дозволити  з 11 травня 2020 року:

-   відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон;

  -  відвідування спортивних та дитячих майданчиків;

-   роботу суб’єктів господарювання в галузі  торгівлі та побутового обслуговування населення за умови забезпечення персоналу, зокрема захист обличчя, очей, рук, та відвідувачами засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв.м торговельної площі, а також дотримання інших санітарних та протиепідемічних заходів;
відповідно до розпорядження Міністерства охорони здоров’я України від 04.05.2020 р. № 31 салони краси та перукарні повинні: проводити температурний скринінг всіх працівників перед зміною, не допускати до виконання обов'язків працівників з температурою вище 37,2 градуса або з ознаками ГРВІ; прийом клієнтів здійснювати виключно за попереднім записом з проміжком між клієнтами в 15 хвилин. Очікування черги проходить поза приміщенням з дотриманням дистанції 1,5 метра; заборонити перебування сторонніх осіб у закладі, за винятком одного з батьків при супроводі дітей або одного супроводжуючого для осіб з інвалідністю; організувати на вході місце для дезінфекції рук; організувати одночасне перебування клієнтів з розрахунку не більше однієї особи на 10 кв метрів площі. Допускати клієнтів тільки в масках або респіраторах; між місцями надання послуг забезпечити дистанцію не менше 2 метрів; працівники зобов'язані використовувати медичні маски і одноразові рукавички; проводити дезінфекцію та прибирання після кожного клієнта;

-  діяльність з надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках просто неба за умови дотримання відстані не менш як 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більш як двох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років), діяльність зазначених послуг із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос за умови, що суб’єкт господарювання, який проводить таку діяльність , є оператором ринку харчових продуктів відповідно до Закону України  ’’Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів’’, та за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук) і перебування відвідувачів, крім часу приймання їжі, у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, у тому числі виготовлених самостійно, а також дотримання інших санітарних та протиепідемічних заходів відповідно до розпорядження Міністерства охорони здоров’я України від 04.05.2020 р. № 31;

-  діяльність адвокатів, нотаріусів, аудиторів та психологів;
і
-  стоматологічної допомоги.

6. Контроль за виконанням рішення комісії залишаю за собою.


Міський голова,
голова міської комісії
з питань ТЕБ та НС         

Ігор Слюзар

Начальник  Коломийської міськрайонної філії  ДУ ’’Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України’’,
заступник голови тимчасової протиепідемічної комісії        
Також додаємо рекомендації щодо проведення прийому відвідувачів продовольчих магазинах, закладах сфери послуг чи громадського харчування, які запрацюють з 11 травня, можна переглянути тут:
http://kolrada.gov.ua/New_Folder/%D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8F%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D0%93%D0%94%D0%A1%D0%9B%D0%A3%2031%20%D0%B2%D1%96%D0%B4%2004052020.pdf




Повернення до списку