Розмір шрифту: A A A
Колір сайту: A A A A
Перейти до повної версії сайту
  • 27 квітня 2017

    7 порад з безпечного використання пластикового посуду

    Неправильне використання пластикового посуду може завдати шкоди здоров'ю.

    Тож пропонуємо поради, як використовувати ці вироби одноразового користування, щоб не наразити себе та своїх рідних на небезпеку.

    1.Для приготування, зберігання та вживання їжї використовуйте лише посуд з позначенням харчового пластику — «чарка, виделка».

    2.Термін придатності пластикового пакування продуктів зазвичай збігається з терміном зберігання самих продуктів. Не користуйтеся пластиковою тарою після закінчення строку придатності та не використовуйте її повторно. Після закінчення терміну придатності пластик починає виділяти токсичні речовини.

    3.Користуйтесь пластиковим посудом лише для холодної їжі і води. Не поміщайте гарячу їжу та напої в дитячі пляшки та посуд з пластику.

    4.Уникайте тривалого зберігання продуктів в пластиковій упаковці.

    5.Не використовуйте пошкоджений пластиковий посуд.

    6.Уникайте потрапляння сонячних променів на пластикові пляшки з водою.

    7.Не використовуйте пластиковий посуд регулярно.

    8.На пластикових виробах вказують тип пластмаси, з якого вони виготовлені. 

    Уважно ознайомтеся із застереженнями щодо безпечного використання пластикового посуду.




    Управління Держпродспоживслужби в м.Коломиї


Повернення до списку