search

Інформація про проведений прийом громадян 11.03.2024 року міським головою Станіславським Богданом Миколайовичем

15.03.2024 о 11:01

11 березня 2024 року відбувся прийом громадян міським головою Станіславським Богданом Миколайовичем в приміщенні управління «Центр надання адміністративних послу» за адресою: пл. Привокзальна, 2А/1, м. Коломия.

На прийом до міського голови звернулося 77 громадян за допомогою у вирішенні різних питань.

Основними питаннями, з якими зверталися жителі Коломийської громади, стали питання комунального господарства, а саме: ремонту дорожнього покриття та тротуарів по Коломийській ТГ, благоустрою вулиць та прибудинкових територій багатоквартирних будинків, проведення водопостачання та водовідведення, зрізки зелених насаджень.

Також актуальні питання, які порушувалися громадянами, стосувалися виділення житла та поліпшення житлових умов проживання для пільгової категорії осіб, в тому числі для внутрішньо переміщених осіб, надання матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань, безоплатного проїду в громадському транспорті пільговим категоріям осіб, виділення земельних ділянок, працевлаштування та інші.

Під час особистого прийому громадянам було надано роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення порушених проблемних питань. Про результати розгляду звернень заявники будуть поінформовані у порядку, передбаченому чинним законодавством.

Відповідно Положення про організацію усного прийому громадян з особистих питань в Коломийській міській раді попередній запис на усний прийом до міського голови здійснюється не пізніше ніж за день до календарної дати прийому по телефону (03433-45119), або особисто (приміщенні Управління «Центр надання адміністративних послуг» м. Коломия, пл. Привокзальна, 2А/1, на І поверсі).