search

100 дронів для воїнів-«едельвейсів» від Коломиї

05.10.2023 о 10:00

Особливий подарунок передав міський голова Богдан Станіславський нашим «едельвейсам» до дня створення бригади. Це 100 FPV-дронів, які допоможуть воїнам краще бачити та знищувати ворогів. 

І наголосив, що це тільки перші 100 дронів з великого замовлення від Коломиї, адже до кінця жовтня на фронт до «десятки» поїде ще 200 FPV-дронів від нашої громади.

Купили їх за кошти, які зібрали під час святкування Дня міста, зокрема на благодійному аукціоні «Артефакти мужності». Тож дякуюємо кожному, хто долучився до цієї доброї справи. Особливо хочемо згадати коломийський бізнес, який зробив величезний вклад, щоб ця ідея була реалізована. Ви завжди вирізняєтесь соціальною активністю і сьогодні є прикладом для всієї області у дієвому патріотизмі. Будьте певні, «едельвейси» дуже вправні й точно знають, як зробити окупантам боляче. А дрони від Коломиї їм у цьому допоможуть.

Вся Коломийська громада вдячна 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс» за захист. Ми допомагали військовим і будемо допомагати всім, чим зможемо. Бо вони - наші герої, які міцним щитом стоять на захисті України.