search

52 позачергова сесія: для подолання вето міського голови не вистачило голосів

30.09.2019 о 16:22
На позачерговій сесії міської ради депутати не підтримали новіПравила утримання домашніх та безпритульних тварин (собак та котів) на території Коломийської міської об'єднаної територіальної громади, не подолавши вето міського голови. У разі прийняття цього рішення міська рада порушила б Закон України "Про засади державної регуляторної політики в Україні".
Місцеві обранці дали згоду на залученнякредиту НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту “Капітальний ремонт будівлі шляхом комплексної термомодернізації Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка по вул. М. Заньковецької, 11 в м. Коломиї” та на внесення змін в обсяг доходів міського бюджету за рахунок субвенцій із обласного та державного бюджетів на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та на виконання інвестиційних проектів в рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості (рішення розміщене за посиланням:http://nbkolrada.gov.ua/dt/174296/).
Також депутати проголосували низку земельних питань. Усі рішення розміщено на офіційному вебсайті міської ради у розділі "Нормативна база"- "Рішення міської ради". Трансляцію наживо засідання можна переглянути тут:https://www.youtube.com/watch?v=_NUD3T-HOps


IMG_0845.JPG


IMG_0855.JPG


IMG_0848.JPG


IMG_0873.JPG


IMG_0885.JPG


IMG_0875.JPG

1.JPG