search

7 листопада відбудеться засідання громадської ради села Товмачик  

05.11.2021 о 15:22

Порядок денний засідання громадської ради, яке заплановане на 07 листопада 2021 року на 12.00 год. у приміщенні адмінбудинку.

1.Обговорення порядку голосування за громадський бюджет.

2.Про благоустрій села.

3.Земельні питання.

Про надання дозволу гром. Дундяку Роману Васильовичу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в селі Товмачик для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Про надання дозволу гром. Янушу Миколі Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в селі Товмачик для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гром. Галік Галині Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в селі Товмачик для ведення особистого селянського господарства.

Про надання земельних ділянок у власність в селі Товмачик   гром. Грубеляс Марії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  та ведення ОСГ.

Про надання земельної  ділянки у власність гром. Леонтьєву Володимиру Володимировичу  в селі  Товмачик для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Про надання земельної ділянки у власність гром. Казеха Олегу Анатолійовичу в селі Товмачик для ведення особистого селянського господарства.

Про надання земельної ділянки у власність гром. Ляховичу Михайлу Васильовичу в селі Товмачик для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.