search

Аналізуємо напрямок Б Стратегії розвитку Коломиї

20.11.2018 о 11:08

Просто зараз у кабінеті першого заступника міського голови Володимира Григорука робоча група разом із регіональним координатором в Івано-Франківській області проекту ПРОМІС Іриною Вандич розглядає виконання заходів Стратегії розвитку м. Коломиї.

Аналізуємо, що вдалося зробити у напрямку Б – програму «Коломия - місто якісного міського середовища».

Для досягнення цієї цілі у період 2017-2019 років передбачається реалізувати 5 відповідних стратегічних цілей та 41 проект.

В основу програми входять проектні ідеї, відібрані та доопрацьовані групою регіональних експертів на основі пропозицій, що надійшли від підприємств, установ та організацій міста, структурних підрозділів міської ради, представників бізнесу, громадських організацій та населення.

Програма складається з п’яти стратегічних цілей:

·        розвиток та модернізація інженерної інфраструктури

·        підвищення рівня енергоефективності

·        вдосконалення системи поводження з ТПВ

·        розвиток безпечного громадського міського простору

·        розвиток соціальної інфраструктури

А простіше – це ремонт тротуарів та доріг, реконструкція водопроводу, каналізаційних мереж, програми підтримки ОСББ, запровадження енергоефективних заходів, підготовка земельної ділянки та передпроектних пропозицій для будівництва сміттєпереробного комплексу; впровадження єдиного медичного реєстру пацієнтів на первинному рівні (електронний реєстр пацієнтів); будівництво типової будівлі басейну «Н2О-CLASSIC»;

Впровадження єдиного інформаційного простору органів публічної влади (електронного врядування); створення служби перевезення інвалідів «Соціальне-таксі»

відкриття в м. Коломиї будинку нічного перебування для ночівлі (розміщення на ніч) бездомних осіб та інших заходів.

Докладно про стратегію та звіти про виконання за 2018 рік можна дізнатися на веб-сайті міської ради у розділі «Економіка» - «Стратегія розвитку міста» http://kolrada.gov.ua/ekonomika/strategiya-rozvytku-mistka.php




Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.