search

Держпродспоживслужба запрошує рестораторів на семінар

28.11.2018 о 14:16

До уваги власників та керівників
закладів громадського харчування !
Запрошуємо фахівців Вашого закладу взяти участь в навчальному семінарі на тему: "Впровадження системи НАССР в закладах громадського харчування", який відбудеться 12 грудня 2018 року за адресою вул. Вовчинецька, 127, м. Івано-Франківськ, конференц-зал (2 поверх).

Навчання відбуватиметься на базі ДП "Івано-Франківськстандартметрологія", його організовують та проводять фахівці відділу систем управління (консультанти та аудитори з питань якості та безпечності харчових продуктів).

Семінар розрахований на фахівців закладів громадського харчування, які займаються організацією виробничого процесу, питаннями гігієни харчування, безпечності харчових продуктів, санітарного контролю тощо. Слухачі одержать цінні теоретичні знання та практичні рекомендації з питань розробки та впровадження санітарно-гігієнічних процедур, системи НАССР (аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю), а також отримають інформацію щодо порядку контролю систем НАССР зі сторони держави, який регламентований новими нормативно-правовими актами.

Зауважуємо, що з 20 вересня 2018р. для виробників харчових продуктів (крім малих потужностей), в т.ч. заклади громадського господарства, набрав чинність пункт 2 частини другої статті 20 та стаття 21 закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Вони стосуються обов’язковості розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (системи НАССР).

Вартість участі в навчальному семінарі одного учасника с
тановить 480,0 (з ПДВ). У вартість включено тренінгові роздаткові матеріали, індивідуальні консультації, кава-брейк. Кожному учаснику буде надано комплект матеріалів та посвідчення про проходження навчання.

Просимо до 10.12.2018р. надіслати на нашу електронну адресу TQM@ifdcsms.com.ua, або факс (0342) 75-25-81, або на фейсбук (в обговорення події) підтвердження щодо Вашої участі в тренінгу. Будемо раді, що можемо з Вами разом підвищувати якість та безпечність продукції та послуг в ресторанах, барах, кафе, їдальнях та ін.

 

Коломийське міське управління