search

До 1 березня продовжено терміни прийому пропозицій на конкурс проєктів бібліотечних просторів.

22.02.2021 о 07:00

До 1 березня продовжено терміни прийому пропозицій на конкурс проєктів бібліотечних просторів на базі трьох різнотипових бібліотек Коломийської територіальної громади. Таке рішення прийняла конкурсна комісія у зв'язку з карантинними обмеженнями.

"Нагадаю, що міська рада готова ремонтувати бібліотеки громади та перетворювати їх на громадські простори. Але перед цим ми хочемо запропонувати Вам самим створити їхню візію та дизайн. Адже прагнемо щоб коломийські бібліотеки стали центром культури, освіти і спільнодії. В них коломияни мають отримувати потрібні культурні послуги, знання, розвивати творчі здібності, креативність, таланти та цікаво й з користю проводити вільний час. - каже міський Коломиї Богдан Станіславський.

Конкурс проєктів бібліотечних просторів оголошено на базі трьох різнотипових бібліотек Коломийської територіальної громади.

Учасниками конкурсу можуть бути як юридичні так і фізичні особи, які повинні подати проект організації бібліотечного простору на базі трьох бібліотек:

- Бібліотеки №1 для дітей (Кобринського, 9) - https://drive.google.com/file/d/1zF6ulGdCEg2GYA-G1lCflV1-iplCtaIa/view?usp=sharing

- Бібліотеки для юнацтва (Мазепи, 183) - https://drive.google.com/file/d/1id_XUXMjJT3VpZbjitPi9830sAGoo_3O/view?usp=sharing

- Краєзнавчої бібліотеки (Театральна, 21а) - https://drive.google.com/file/d/16GZ8fklYZyq2eje_SoLxHT0leHlExSIr/view?usp=sharing

Проект-пропозиція бібліотечного простору повинна базуватись на основі концепції інноваційної моделі: “Чотири простори бібліотеки: навчання, натхнення, зустрічей, подій” (https://cutt.ly/pkjoQIb)

Також проектна пропозиція повинна включати візуалізацію простору, попередній кошторис його трансформації з врахуванням: інклюзивності, цільових аудиторій, використання прилеглих просторів (двори, прибудинкова територія, дахи).

Учасники конкурсу можуть вільно відвідувати бібліотеки і ознайомлюватись з її приміщеннями, фотографувати їх, а також ознайомитись з планом будівель бібліотек (pdf -файл) та концепцією чотири простори бібліотек (посібником “Чотири простори” https://cutt.ly/pkjoQIb)