search

До уваги аптечних закладів. Продовжено термін дії прийому конкурсних пропозицій

23.01.2023 о 17:05

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.1998р. № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» та з метою забезпечення доступності лікарських засобів у разі амбулаторного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи управління соціальної політики Коломийської міської ради повідомляє про визначення суб’єктів господарювання, які будуть здійснювати відпуск ліків за рецептами лікарів.

 

Умови участі суб’єктів господарювання:

- аптечні заклади повинні бути розташовані на території м. Коломиї;

- обов’язкова наявність ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами;

- бути готовими працювати в борг з відстроченням терміну платежу;

- забезпечувати щоденний контроль виконання договору;

- ціни на препарати повинні бути в межах референтних.

 

Перелік документів, які необхідно подати:

- лист – пропозиція на ім’я начальника управління соціальної політики Коломийської міської ради про бажання укласти договір про відшкодування вартості ліків за рецептами лікарів;

- ліцензія на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами;

- виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

- перелік лікарських засобів, які є найбільш запитуваними серед громадян міської територіальної громади, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (додається), відповідно до переліку категорій захворювань, у разі амбулаторного лікування відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.1998р. № 1303, які підлягають відшкодуванню із зазначенням ціни в межах референтних цін станом на 01.01.2023 року та в обов’язковому порядку мають бути внесені до Державного реєстру лікарських засобів.

 

Перевага буде надаватися тим суб’єктам господарювання, які відповідатимуть вищезазначеним вимогам та запропонують найнижчі ціни. Документи надіслати до 27 січня 2023 року в управління соціальної політики Коломийської міської ради за адресою: вул. В. Чорновола, 55, м. Коломия.