search

Головні рішення, звернення та обговорення 51 сесії міської ради

20.09.2019 о 10:51

На початку 51 сесії Коломийської міської ради депутати одноголосно підтримали звернення до Президента та секретаря РНБО, яке ініціював Петро Васкул, про неприпустимість продажу «Мотор-Січ». Це українське підприємство одне з провідних у світі виробників авіаційних двигунів для літаків та промислових газотурбінних установок.

Депутатські запити подали Василь Козоріз, Володимир Мельничук, Андрій Турянський, Ігор Костюк, Леся Белявська, В’ячеслав Приймак, Петро Кривюк, Руслан Слободян, Віктор Будзінський, Володимир Андрейченко. Більшість запитів стосувалася господарських питань.

Проголосували уточнення міського бюджету на 2019 рік.

Також рішенням міської ради перенесено повноваження управління майном громади на відділ з питань майна комунальної власності. Відповідно до положення відділ займатиметься приватизацією, орендою та управлінням майном, веденням квартирного обліку та ін.

В обласне підпорядкування передали приміщення коломийського міжрайонного онкологічного диспансеру, фтизіопульмонологічного диспансеру, інфекційної лікарні. Щодо дерматовенерологічного диспансеру, то під час обговорення проекту рішення депутати розглядали можливість зберегти цю установу у власності громади. Відтак вирішено, що відповідне звернення міська рада надішле керівництву облдержадміністрації та обласної ради.

Проекти цих та інших рішень розміщено на офіційному вебсайті міської ради у розділі «Нормативна база» - «Проекти рішень» http://kolrada.gov.ua/regulatory/index.php

Трансляцію засідання можна переглянути на ютуб каналі міської ради: https://www.youtube.com/channel/UCdQcmiMXwZRQM6s3Oet-LOw



IMG_1412.JPG



IMG_1409.JPG



IMG_1413.JPG



IMG_1422.JPG



IMG_1446.JPG



IMG_1464.JPG