search

Готуємося до командно-штабних навчань з цивільного захисту

05.09.2019 о 16:58

Міська комісія з питань ТЕБ та НС, спеціалізовані служби цивільного захисту, старости приєднаних до Коломиї сіл розпочали підготовку до командно-штабних навчань. Відпрацювали порядок взаємодії усіх відповідальних осіб та управління підпорядкованими силами у випадку загрози й виникнення надзвичайної ситуації та при подоланні наслідків, а також при проведенні евакуації.

Функціональне навчання відбулися за участі викладача навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області Миколи Полив’яного.

Координацією роботи усіх служб займатиметься відділ з питань цивільного захисту міської ради.

Нагадаємо, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій є постійно діючим органом, який забезпечує координацію діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, пов’язаної із забезпеченням техногенно-екологічної безпеки, захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій, організаційних заходів протидії терористичній діяльності та воєнній загрозі, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і реагування на них.



IMG_1255.JPG



IMG_1266.JPG



IMG_1269.JPG