search

Громадська приймальня Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

30.04.2020 о 11:30
Не зважаючи на особливий режим роботи в умовах загальнонаціонального карантину, мешканці Прикарпаття, у разі порушення їх прав, можуть звертатися до регіональної громадської приймальні Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Для забезпечення ефективної діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та доступності здійснення особистого прийому громадян у кожному регіоні України діють регіональні представництва Уповноваженого з прав людини/громадські приймальні.

На даний час, відповідно до затверджених Урядом заходів, що мають убезпечити українців від коронавірусної інфекції, з 12.03.2020 до 24.04.2020 призупинено роботу громадських приймалень Уповноваженого в регіонах.

Проте, незважаючи на особливий режим роботи Офісу Омбудсмана в умовах загальнонаціонального карантину, мешканці області мають можливість й надалі звертатися до регіональної громадської приймальні Уповноваженого в Івано-Франківській області у разі порушення їх прав.

Звернутися з письмовим зверненням можливо:
– поштою (на адресу: вул. Грушевського, 21/619, м. Івано-Франківськ,76004);
 – на електронну пошту: pred.ivanofrankivsk@ombudsman.gov.ua (інформацію про порядок надання електронного звернення розміщено на офіційному сайті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (розділ «Заявнику»);
– з метою оперативного реагування на порушення прав і свобод людини і громадянина ви можете зателефонувати до громадської приймальні Уповноваженого в Івано-Франківській області (тел. 068-010-71-41) та на гарячу лінію Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (тел. 0800501720).