search

Інформація про проведений 26.06.2023 року прийом громадян у міського голови Богдана Станіславського 

27.06.2023 о 11:02

Відповідно до вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування", Закону України «Про звернення громадян» та з метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, 26 червня 2023 року міський голова Станіславський Богдан Миколайович провів особистий прийом громадян.

На прийом до міського голови звернулося 19 громадян за допомогою у вирішенні різних питань. Більшість з них стосувалися комунального господарства, а саме – благоустрою прибудинкової території, ремонту дорожнього покриття та тротуарів у Коломийській ТГ, впорядкування міського кладовища. Окрім цього, розглянуто питання щодо покращення житлово-побутових умов та вирішення спірного земельного питання.

Під час особистого прийому громадянам було надано роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення порушених проблемних питань. Про результати розгляду звернень заявники будуть поінформовані у порядку, передбаченому чинним законодавством.

Відповідно Положення про організацію усного прийому громадян з особистих питань в Коломийській міській раді попередній запис на усний прийом до міського голови здійснюється не пізніше, ніж за день до календарної дати прийому по телефону (03433-45119), або особисто (приміщення управління «Центр надання адміністративних послуг» м. Коломия, пл. Привокзальна, 2А/1, на І поверсі).

Сектор звернень відділу інформаційної роботи та діловодства управління «ЦНАП» Коломийської міської ради