search

Інформація про проведений 4 грудня 2023 року прийом громадян у міського голови Богдана Станіславського

05.12.2023 о 13:38

4 грудняприймав громадян з особистих питань міський голова Богдан Станіславський. Звернулося 54 громадян за допомогою у вирішенні різних питань. Зареєстровано 26 усних звернень, з них на 6 міський голова надав усні роз’яснення під час прийому, а решту – скеровано на розгляд у структурні підрозділи міської ради для належного їх розгляду та вирішення питання відповідно до чинного законодавства.

Основними питаннями, з якими зверталися жителі Коломийської громади, були щодо ремонту дорожнього покриття та тротуарів у Коломийській громаді, благоустрою вулиць та прибудинкових територій багатоквартирних будинків, проведення каналізаційної мережі, встановлення вуличного освітлення, чищення та берегоукріплення річки Радилівка, зрізування зелених насаджень.

Також актуальними питаннями, які порушували люди, були: виділення житла та поліпшення житлових умов проживання для пільгової категорії осіб, надання матеріальної допомоги на лікування.

Під час особистого прийому міського голови громадяни отримали роз’яснення згідно з чинним законодавством, відповідним структурним підрозділам надано доручення щодо вжиття невідкладних заходів для вирішення порушених питань.