search

Інформація про проведений прийом громадян 29.05.2023 року у міського голови Богдана Станіславського

31.05.2023 о 14:16

З метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, 29 травня 2023 року відбувся прийом громадян міським головою Станіславським Богданом Миколайовичем в приміщенні управління «Центр надання адміністративних послу» за адресою: пл. Привокзальна, 2А/1.

 На прийом до міського голови за допомогою у вирішенні різних питань звернулося 22 громадян. Більшість з порушених питань стосувалися комунального господарства, а саме: ремонту дорожнього покриття та тротуарів у Коломийській ТГ, проведення водопроводу та каналізації, доцільність встановлення дорожнього знаку, берегоукріплення річки Прут в с. Шепарівці. Також були порушені питання щодо потреби матеріальної допомоги на лікування та поховання, виділення житла для пільгової категорії осіб, організаційні питання закладів освіти та медицини.

Під час особистого прийому міського голови запитувачі отримали роз’яснення згідно з чинним законодавством, відповідним структурним підрозділам надано доручення щодо вжиття невідкладних заходів для вирішення порушених питань.

Сектор звернень відділу інформаційної роботи та діловодства управління «ЦНАП» Коломийської міської ради