search

Інформація про проведений прийом громадян 30.10.2023 року у міського голови Богдана Станіславського

01.11.2023 о 14:15

30 жовтня відбувся прийом громадян у міського голови Богдана Станіславського. За допомогою у вирішенні різних питань звернулося 100 громадян. Зареєстровано 42 усні звернення, з них на 17 – надано усні роз’яснення під час прийому, а решту – скеровано на розгляд у структурні підрозділи міської ради для належного їх розгляду та вирішення питання відповідно до чинного законодавства.

 Більшість звернень стосувалися комунального господарства, а саме: благоустрою на прибудинковій території багатоквартирних будинків, ремонту дорожнього покриття та тротуарів у Коломийській громаді, встановлення дорожніх знаків, проведення каналізаційної мережі, берегоукріплення річки Радилівка, впорядкування міського кладовища.

Окрім цього, розглянуто питання щодо: соціальних виплат, в тому числі для внутрішньо переміщених осіб, виділення житла та поліпшення житлових умов проживання для пільгової категорії осіб, оприлюднення графіків руху міських автобусів.

Під час особистого прийому міського голови громадяни отримали роз’яснення згідно з чинним законодавством, відповідним структурним підрозділам надано доручення щодо вжиття невідкладних заходів по вирішенню порушених питань.