search

Інформація про проведення особистого прийому громадян 11.09.2023 року у міського голови Богдана Станіславського

13.09.2023 о 16:27

З метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, у понеділок, 11 вересня 2023 року міський голова Богдан Станіславський провів особистий прийом громадян.

На прийомі побувало 103 жителі Коломийської ТГ. Зареєстровано 32 усних звернення, з них на 17 – надано усні роз’яснення під час прийому міським головою, а решту – скеровано на розгляд у структурні підрозділи міської ради для належного їх розгляду та вирішення відповідно до чинного законодавства.

Найбільше зверталися з питань благоустрою вулиць міста та прибудинкових територій, а саме – ремонту доріг міжбудинкових проїздів, а також з питань підключення до водопостачання, вуличного освітлення, зрубування дерев, курсування міських автобусів, відновлення озвучення світлофорів на пішохідних переходах, щодо безпритульних тварин.

Актуальними питаннями також були соціальні виплати, надання грошової допомоги, поліпшення житлових умов проживання, продовження договору оренди землі, виділення та приватизація земельних ділянок, встановлення камер спостереження для забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, діяльність закладів дошкільної освіти та інші.