search

Інформація про проведення усного прийому 07.02.2022 року у міського голови Станіславського Богдана Миколайовича

08.02.2022 о 16:13

З метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, дотримуючись карантинних норм, 7 лютого 2022 року міський голова Станіславський Богдан Миколайович прийняв 69 жителів Коломийської ТГ.

Зареєстровано 33 усних звернення, з них на 10 звернень – надано усні роз’яснення під час прийому міським головою, решту – скеровано на розгляд у структурні підрозділи міської ради для належного їх розгляду та вирішення відповідно до чинного законодавства.

Найбільше громадяни зверталися з комунальних питань: благоустрою прибудинкових територій та вулиць міста, ремонту доріг Коломийської ТГ, проведення водопостачання та водовідведення, освітлення вулиць міста, із земельних питань – вирішення земельних конфліктів, виділення земельних ділянок, та їх приватизація.

Також актуальними були питання - надання грошової допомоги на лікування, покращення умов проживання, виділення житла, приватизації житла, а також пропозиції щодо розвитку футболу та будівництва футбольного поля для проведення спортивних заходів, пропозиції щодо благоустрою Шевченківського парку та Шевченківського озера тощо.

Відділ звернень