search

Інформація про проведення усного прийому у міського голови 06.09.2021 року

08.09.2021 о 10:30

6 вересня до міського голови Богдана Станіславського звернулося з особистих питань 50 жителів Коломийської територіальної громади.

Зареєстровано 42 усні звернення, з них на 12 звернень надано роз’яснення під час прийому, решту – скеровано у структурні підрозділи міської ради для належного їх розгляду та вирішення відповідно до чинного законодавства.

Найбільше громадяни зверталися щодо комунальних питань, зокрема – благоустрою прибудинкових територій та вулиць Коломийської ТГ, ремонту доріг міста, проведення водопостачання та каналізації, заміна каналізаційних труб; із земельних питань – вирішення земельних конфліктів, виділення земельних ділянок та їх приватизація.

Також були питання надання грошової допомоги на лікування, виділення житла, недотримання законності будівництва та реконструкції житлових приміщень і будівель, виділення додаткових рейсів громадського транспорту на вул. Довбуша в місті Коломиї та пропозиція щодо підтримки організації святкування річниці Коломийського братства ОУН УПА тощо.