search

Коломийська дільнична лікарня ветеринарної медицини проводить обов'язкову вакцинацію собак і котів проти сказу

02.06.2021 о 22:53

У разі підозри на  захворювання тварин, покусах чи загинула тварина терміново повідомляйте спеціалістів ветмедицини в м.Коломия за телефоном 2-29-62; 4-61-16.

Вакцинація буде проводитись з 01.06.2021р. по 05.06.2021р. напроти ринку «Торговиця» по  вул. Атаманюка , з 11-00 до 15-00 години  безкоштовно.

Також вакцинація проводиться щоденно, крім суботи та неділі в приміщенні міської дільничої  лікарні ветмедицини, за адресою м. Коломия, вул. Станіславського,1,-  безкоштовно.

У зв’язку із виявленням випадку захворювання на сказ домашньої собаки в жителя м. Коломиї, по вул. Старицького– повідомляємо:

28.05.2021р. в приміщенні Коломийської міської ради відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, Рішенням якої оголошено м.Коломию загрозливою зоною по сказу, вулиці Старицького, Верещинського, Гетьманської, Атаманюка визнано неблагополучним пунктом по сказу та накладання на них карантинних обмежень з метою попередження поширення даного захворювання на територію міста.

У зв'язку з ускладненням епізоотичної ситуації щодо сказу домашніх тварин Коломийська дільнична лікарня ветеринарної медицини проводить обов'язкову вакцинацію собак і котів проти сказу на вище вказаних вулицях.

Коломийське міське управління Держпродспоживслужби