search

Коломийська міська рада підтримала петицію щодо створення спеціалізованої зони для вигулу собак

16.08.2024 о 10:44

    Коломийська міська рада розглянула електронну петицію «Спеціалізована зона для вигулу собак», яка у встановлений законодавством термін набрала необхідну кількість голосів для подальшого розгляду.
    Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 05.05.2022 р. №1960-31/2022, міський голова видав розпорядження від 12.08.2023 року №296-р «Про електронну петицію "Спеціалізована зона для вигулу собак"». Це рішення було прийняте з урахуванням рекомендацій Коломийського центру дозвілля та туризму, постійної комісії з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньоекономічних відносин, а також постійної комісії з питань житлово-комунального і дорожнього господарства та комунікацій.
    Згідно з цим розпорядженням, міська рада ухвалила підтримати електронну петицію та доручила управлінню комунального господарства внести відповідні зміни до програми «Благоустрій Коломийської міської територіальної громади на 2021-2025 роки». Метою цих змін є створення спеціалізованих зон для вигулу собак на території громади, що забезпечить безпечні та зручні умови для власників домашніх тварин.