search

Коломийських учнів запрошують до участі у освітньому проєкті «Відкривай Україну»

27.01.2020 о 11:40
Реєстрація – на сайті www.vidkruvai.com.ua реєструються всі потенційні учасники проєкту: школярі загальноосвітніх шкіл 7-11 класу, вчителі, наставники.

Команду можуть створювати по 2 учні з кожного класу, загальна чисельність команди 10 осіб: 1 капітан + 9 командних гравців та ментор.

Більше – на сайті проєкту https://www.vidkruvai.com.ua/about Проєкт, який доводить суспільству, що молодь є рушійною силою змін, яка може і хоче змінити на краще нашу країну. Для цього їм просто необхідна наша з вами підтримка. Це потужна ресурсна база, яка сприяє формуванню необхідних компетенцій сучасної молодої людини, розвиває життєстійкість молодих людей, формує навички критичного мислення для вміння визначати проблеми у своїх громадах та пропонувати інноваційні рішення для їх вирішення, щоб громадам отримати максимум переваг від пропозицій молоді.

Місія проєкту: формувати нову генерацію соціально-активної, культурно збагаченої, ініціативної та високорозвиненої молоді! Мета проєкту: створити умови для набуття практичного проєктного досвіду; розширити обізнаність щодо налагодження ефективних комунікацій, командної роботи, розуміння суспільних потреб, бачення місцевого культурного розвитку та можливостей фінансового самозабезпечення; сформувати необхідні компетенції у молоді для створення можливостей до самореалізації у містах, районах, регіонах України.

Ціль проєкту: сприяти розвитку громадянського суспільства в регіонах через реалізацію молодіжних соціальних та культурних проєктів.

Цільові групи: учасники – учні шкіл з 7-11 клас, ментори команд - вчителі шкіл. Проєктна діяльність направлена на всі регіони України та здійснюється з метою залучення молоді із різних куточків в тому числі молоді із числа ВПО та інших груп з метою налагодження взаємодії та рівних можливостей для всіх категорій молодого покоління.