search

Коломия відзначає День захисту дітей

01.06.2018 о 12:27
Міжнародний день захисту дітей Коломия відзначає, як завжди, весело. Протягом дня служба у справах дітей запланувала багато святкових заходів у різних локаціях. На урочистому відкритті Ярина Осадчук виконала пісню «Літо, давай», учасники клубу спортивного танцю «Шанс» та зразкового ансамблю народного танцю «Дивограй» БДЮТ продемонстрували свої вміння. Свою першу машину отримав у подарунок від міського голови Ігоря Слюзара маленький коломиянин Гордій Івасюк. І хоча його вік всього три місяці, він встановив рекорд України – народився 25 лютого 2018 року з вагою справжнього богатиря – 7 кілограмів 90 грамів. Заступник міського голови Володимир Бойцан вручив батькам хлопчика відзнаку міського голови з нагоди такої важливої події у їхньому житті.
Гуртківці Коломийського навчально-виробничого центру творчості учнівської молоді та Коломийського міського будинку дитячої та юнацької творчості репрезентували свої роботи на площі перед музеєм писанкового розпису. Щойно завершився конкурс малюнка у середмісті, визначили переможців і нагородили призами й грамотами.
Святкові заходи продовжаться у парку ім. Трильовського. А о 16 годині на вулиці Чорновола стартує велогонка «Загартовуй здоров'я – покращуй якість життя».


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.