search

Коломияни зверталися з приводу надання соціального житла а також комунальних питань

23.05.2018 о 09:48

У понеділок, 21 травня, відбувся особистий прийом громадян у міського голови І.Слюзара за участі заступника міського голови Б.Федорука, заступника начальника – головного інженера – начальника відділу реалізації інвестиційних проектів управління комунальним господарством В.Волошенюка, начальника відділу земельних відносин міської ради Б.Мондрика, начальника відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю міської ради В.Перлюка.

На прийомі побувало 26 громадян. З них на 6 звернень надано роз’яснення під час прийому, решту скеровано на розгляд у відділи та управління міської ради для належного їх розгляду та вирішення відповідно до чинного законодавства.

Громадяни зверталися з приводу надання соціального житла та покращення житлових умов, надання одноразової грошової допомоги, а також комунальних питань, зокрема – капітального ремонту будинків та перекриття їх дахового покриття, проведення водовідведення та благоустрою прибудинкової території тощо

Особистий прийом громадян керівництвом міської ради проводиться з метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення та відповідно до ст. 22 Закону України «Про звернення громадян».

Громадяни зверталися з приводу надання соціального житла а також комунальних питань