search

Круглий стіл на тему «Правове регулювання споживчої політики»

08.01.2019 о 14:32

Сьогодні у ратуші фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області розповіли про повноваження служби у сфері здійснення контролю за тарифами на житлово-комунальні послуги, рекламою та дотриманням антитютюнового законодавства, обстеження споживчого ринку нехарчової продукції.

Організували круглий стіл на тему «Правове регулювання споживчої політики» з метою налагодження співпраці між підприємцями, фахівцями Держпродспоживслужби та міською радою. У розмові торкнулися й питання захисту прав споживачів. Відтепер із скаргами і для захисту своїх прав коломийські споживачі можуть звертатися у Коломийське міське управління ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (м. Коломия, вул. Станіславського, 1, тел. (03433) 2-29-62, E-mail m-kolomya-dergprod@vetif.gov.ua)

Перший заступник міського голови Сергій Коцюр запропонував об’єднати зусилля міської ради і Держпродспоживслужби для спільних заходів із контролю за розміщенням зовнішньої реклами в місті, для остаточного подолання стихійної торгівлі та в багатьох інших питаннях.

Актуальну інформацію для коломиян Держпродспоживслужба систематично подаватиме для розміщення на офіційному веб-сайті міської ради.