search

Міська рада оголошує конкурс проєктів бібліотечних просторів громади.

05.02.2021 о 08:29

"Ми готові ремонтувати бібліотеки громади та перетворювати їх на громадські простори. Але перед цим ми хочемо запропонувати Вам самим створити їхню візію та дизайн. Адже прагнемо щоб коломийські бібліотеки стали центром культури, освіти і спільнодії." - пише на своїй сторінці у Facebook міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

"В них коломияни мають отримувати потрібні культурні послуги, знання, розвивати творчі здібності, креативність, таланти та цікаво й з користю проводити вільний час.
 
Саме тому ми оголошуємо конкурс проєктів бібліотечних просторів на базі трьох різнотипових бібліотек Коломийської територіальної громади." - додав очільник громади.

Учасники конкурсу можуть бути як юридичні так і фізичні особи, які повинні подати проект організації бібліотечного простору на базі трьох бібліотек: 
- Бібліотеки №1 для дітей (Кобринського, 9) - https://drive.google.com/file/d/1zF6ulGdCEg2GYA-G1lCflV1-iplCtaIa/view?usp=sharing
- Бібліотеки для юнацтва (Мазепи, 183) - https://drive.google.com/file/d/1id_XUXMjJT3VpZbjitPi9830sAGoo_3O/view?usp=sharing
- Краєзнавчої бібліотеки (Театральна, 21а) - https://drive.google.com/file/d/16GZ8fklYZyq2eje_SoLxHT0leHlExSIr/view?usp=sharing
 
Проект-пропозиція бібліотечного простору повинна базуватись на основі концепції інноваційної моделі: “Чотири простори бібліотеки: навчання, натхнення, зустрічей, подій” (https://cutt.ly/pkjoQIb)
 
Також проектна пропозиція повинна включати візуалізацію простору, попередній кошторис його трансформації з врахуванням: інклюзивності, цільових аудиторій, використання прилеглих просторів (двори, прибудинкова територія, дахи).
 
Термін подачі до 23 лютого

Учасники конкурсу можуть вільно відвідувати бібліотеки і ознайомлюватись з її приміщеннями, фотографувати їх, а також ознайомитись з планом будівель бібліотек (pdf -файл) та концепцією чотири простори бібліотек (посібником “Чотири простори” https://cutt.ly/pkjoQIb)