search

Молодь проти злочинності

07.03.2017 о 16:59

6 березня 2017 року в приміщенні міської ради відбулося засідання робочої групи по проведенню міської спартакіади серед школярів “Молодь проти злочинності” 2017. Зарошені вчителі фізичної культури та соціальні педагоги загальноосвітніх шкіл міста. Організатори змагань працівники служби у справах дітей. Метою проведення такого заходу є соціально-виховна робота з неповнолітніми, профілактика правопорушень, пропаганда та формування здорового способу життя молоді, боротьба з проявами наркоманії та алкоголізму в учнівському середовищі.

         До участі у спартакіаді запрошуються юнаки та дівчата 8-х класів по одній команді від школи. Проведення змагань буде відбуватися поетапно, школи міста розділені на 3 групи ( I група — школи № 10, 3, 7; II група - № 1, 9, 6 та гімназія;III група - № 4, 8, 5, 2 ). Переможець кожної групи буде змагатися у фіналі.

         Спартакіада проводиться у таких видах:

1.     Естафета для дівчат (7 учасниць):

- перенесення вантажу (2 м'ячі)

- приставні кроки в парі в обручі

- стрибки через скакалку

- вершник на м'ячі

- вправи “крокодил”, “черепашка”.

2.     Підтягування (3 учасники).

3.     Вправа з скакалкою (3 учасниці по 30 секунд).

4.     Перетягування канату (по 6 учасників від команди).

5.     Волейбол (2 команди по 6 учасників).

         Переможцям спартакіади будуть вручені цінні призи, кошти на які передбачені з міського бюджету на виконання програми "Попередження дитячої бездоглядності та профілактики правопорушень серед неповнолітніх на 2017-2021 роки".

           

Служба у справах дітей