search

Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заняття посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї.

29.07.2021 о 10:30

Початок формування конкурсної комісії

Оголошуємо про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заняття посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї.

До складу конкурсної комісії у рівній кількості входять представники суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8 Закону України “Про соціальні послуги”. Суб’єктами системи надання соціальних послуг є:

1) уповноважені органи у сфері надання соціальних послуг ;

2) отримувачі соціальних послуг (особи/сім’ї, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах, яким надаються соціальні послуги);

3) надавачі соціальних послуг (юридичні та фізичні особи, фізичні особи – підприємці, включені до розділу "Надавачі соціальних послуг" Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг);

4) об’єднання працівників системи надання соціальних послуг (громадське об’єднання, засновниками та членами якого є працівники системи надання соціальних послуг, метою діяльності якого є захист прав та інтересів працівників системи надання соціальних послуг, а також інтересів громадян, пов’язаних із професійною діяльністю у системі надання соціальних послуг);

5) об’єднання надавачів соціальних послуг (громадське об’єднання, засновниками та членами якого є надавачі соціальних послуг, метою діяльності якого є захист прав та інтересів надавачів соціальних послуг);

6) об’єднання отримувачів соціальних послуг (громадське об’єднання, засновниками та членами якого є отримувачі соціальних послуг, їхні законні представники, метою діяльності якого є захист прав та інтересів отримувачів соціальних послуг).

До складу конкурсної комісії не можуть входити представники Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї, в якому проводиться конкурс на зайняття посади керівника.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Коломийської міської ради протягом 10 днів з моменту оприлюднення оголошення.

Подати пропозиції можна за адресою: 78200, Івано-Франківська область, місто Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, Коломийська міська рада. Електронна пошта: tower.ko@ukr.net .

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 5 04 58.