search

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи

25.07.2018 о 14:50

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

 

Коломийською міською радою 24 липня 2018 року оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області ”.

Правові підстави проведення конкурсу: конкурс проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр», рішення міської ради від 26.06.2018 №2739-34/2018 “Про комунальну установу “Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області”, на виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 24.07.2018р. №141 “Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області”.

Назва підприємства: комунальна установа “Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області” (скорочена назва ІРЦ)

Юридичне та фактичне місцезнаходження: 78200, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Івана Франка , будинок, 19.

Основні напрямки діяльності підприємства: проведення комплексної оцінки з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, в тому числі коефіцієнта її інтелекту, розроблення рекомендацій щодо освітньої програми, особливостей організації психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг відповідно до потенційних можливостей психофізичного розвитку дитини. Надання консультацій та взаємодія з педагогічними працівниками закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти та міжшкільних ресурсних центрів (міжшкільних навчально-виробничих комбінатів) з питань організації інклюзивного навчання.

Статут комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області ” затверджено рішенням міської ради від 26.06.2018 №2739-34/2018 (ознайомитися із Статутом можна за посиланням: http://nbkolrada.gov.ua/dt/42709/).

Документи для участі у конкурсі приймаються з 24липня 2018 року по 07 серпня 2018 року включно за адресою: м. Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, кабінет №22, відділ кадрів міської ради.

Телефон та адреса електронної пошти для довідок: (03433) 50458, kadru_kmr@i.ua.

 

Для участі у конкурсі особа подає конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

2) автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

3) копії документа, що посвідчує особу,

4) копії документів про вищу освіту;

5) рекомендаційний лист довільної форми;

6) мотиваційний лист довільної форми.

 

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

 

Вимоги до претендентів: вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю “Спеціальна освіта”, “Корекційна освіта”, “Дефектологія”, “Психологія” та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.

Дата і місце проведення конкурсу буде оголошено кандидатам після закінчення прийому документів.