search

Оголошується конкурс про створення спостережної ради комунального некомерційного підприємства Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»

03.05.2019 о 09:49

1.Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 р. № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я».

2. Спостережна рада комунального некомерційного підприємства Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», складається з:

- одного представника власника закладу охорони здоров’я (уповноваженого ним органу);

- представників структурних підрозділів Коломийської міської ради департаменту соціальної політики – від однієї до чотирьох осіб;

- депутатів місцевих рад (за згодою) – від однієї до двох осіб;

- представників громадкості та громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції (за згодою), - від однієї до восьми осіб (по одному представнику).

3. Спостережна рада діє на засадах добровільності, відкритості та прозорості.

4. Строк повноважень спостережної ради - три роки.

5. Член спостережної ради повинен відповідати таким вимогам:

- бездогана ділова репутація;

- відсутність реального або потеційного конфлікуту інтересів, що може вплинути на об’єктивність і неупередженість прийняття рішень спостережною радою, зокрема відсутність трудових відносин із закладом охорони здоров’я;

- наявність професійних знань, вищої освіти, досвіду роботи у сфері охорони здоров’я, зокрема захисту прав пацієнтів;

- відсутність непогашеної судимості.

6. Структурні підрозділи Коломийської міської ради департамент соціальної політики протягом 10 робочих днів з дати отримання письмової пропозиції, а депутати місцевих рад (за згодою), представники громадкості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, протягом 10 робочих днів з дати розміщення інформації на сайті Коломийської міської ради та надсилають пропозиції щодо включення своїх представників до її складу.

Поштова адреса, за якою подаються письмові пропозиції щодо включення представників до складу спостережної ради: 78203, Івано-Франківська область, м. Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, каб. № 17 (загальний відділ).