search

Оголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади завідуючого Коломийської центральної районної аптеки № 31

11.03.2022 о 10:15

Правові підстави проведення конкурсу:

конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094 (далі - Порядок), на виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 22.02.2022 року №65 “Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади завідуючого Коломийської центральної районної аптеки № 31”.

 

Назва підприємства: Коломийська центральна районна аптека № 31

Юридичне та фактичне місцезнаходження: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Січових Стрільців, 23

Основні напрямки діяльності підприємства: організація, забезпечення населення, закладів охорони здоров’я, інших установ, підприємств, організацій медикаментами, виробами медичного призначення, одержання прибутків.

Статут Коломийської центральної районної аптеки № 31 затверджено рішенням виконавчого комітету від 16.12.1997 року № 344.

Структура підприємства:

Назва підрозділів та посад

Чисельність

 

Коломийської центральної районної аптеки № 31

1.1.

Керівництво

 

 

 

Завідувач аптеки

1

 

 

Заступник завідувача аптеки

1

 

 

Бухгалтер

1

 

 

Всього:

3

 

 

Фармацевт

2

 

 

Асистент фармацевта

1,75

 

 

Прибиральниця виробничих приміщень

0,75

 

 

Всього:

4,5

 

 

Загальна чисельність всього:

7,5

 

 

Документи для участі у конкурсі приймаються з 11 березня 2022 року по 08 квітня 2022 року включно за адресою: м. Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, кабінет №27, відділ по роботі з персоналом управління персоналом та діловодства  міської ради.

 Телефон та адреса електронної пошти для довідок: (03433) 50458, kadru.kmr.ua@gmail.com.

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк наступні документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки (у разі наявності) або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, або копії інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2 до Порядку;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі.

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

- план реформування закладу протягом одного року;

- заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

- пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

- пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3 до Порядку;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4 до Порядку;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Вимоги до претендентів:

повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки "Медицина". Вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та за фахом "Організація і управління фармацією".  Стаж роботи за спеціальністю - не менше 5 років, та за фахом "Організація і управління фармацією" - не менше 5 років.

Умови оплати праці керівника закладу:

За виконання обов’язків, передбачених цим контрактом керівнику нараховується заробітна плата за рахунок коштів підприємства. Посадовий оклад керівника визначається за відповідним тарифним розрядом Єдиної тарифної сітки. Крім цього керівникові можуть встановлюватись надбавка за високі досягнення у праці, особливий характер праці до 50 % посадового окладу. Керівнику може виплачуватись щомісячно премія за результатами його діяльності. Конкретний розмір премії встановлюється розпорядженням Роботодавця. Керівникові виплачується матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі середньомісячного заробітку одночасно з наданням щорічної відпустки у порядку передбаченому колективним договором.

Дата і місце проведення конкурсу:

22 квітня 2022 року за адресою: м. Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, кабінет №33, зал засідань Коломийської міської ради.