search

Основні рішення, прийняті на 62 сесії Коломийської міської ради

28.05.2020 о 14:43
Про виконання бюджету Коломийської ОТГ 
Бюджет за перший квартал не виконали. Найбільше недоотримання - з податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), хоча порівняно з минулим роком отримали внесків на 31% більше. Є надія, що ситуація зміниться на краще, бо спостерігається тенденція до росту надходжень. Поки що в Коломийській ОТГ призупинили виконання багатьох програм. Найбільш провальним для бюджету–2020 став квітень.

Про використання коштів з резервного фонду
Із цього фонду надано допомогу на відшкодування збитків внаслідок пожежі у Воскресінцях, також частину коштів спрямовано на боротьбу з коронавірусом.

Про уточнення бюджету 
Основні зміни стосуються надходжень з обласного та державного бюджетів на фінансування інфекційної лікарні. Додаткових коштів у бюджет розвитку не залучали.

Про соціально-економічний та культурний розвиток 
Додатково у програму соціально-економічного та культурного розвитку Коломийської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 роки і основні напрямки на 2022 рік внесено капітальний ремонт вулиць Шевченка та Валової. Це необхідна умова для отримання фінансування ремонту з державного фонду регіонального розвитку.

Про затвердження Правил використання логотипу міста Коломиї як окремого елемента бренд-буку для Коломийської міської об’єднаної територіальної громади
Цим рішенням звертаємо увагу фізичних та юридичних осіб, які здійснюють свою діяльність у сфері реклами, туризму та поліграфії, на вимоги до використання логотипу міста Коломиї. Отримати логотип та бренд-бук міста Коломиї можна на офіційному сайті Коломийської міської ради http://kolrada.gov.ua або у відділі інвестиційної політики та енергозбереження Коломийської міської ради. Правила розроблені відповідно до Конституції України, Законів України “Про інформацію“, “Про місцеве самоврядування в Україні“, “Про рекламу“, “Про туризм“.

Внесено зміни до Програми «Компенсація пільгового проїзду окремих категорій громадян на 2020 рік».
Жителі сіл Коломийської міської ОТГ отримуватимуть 60 компенсаційних талонів на пільговий проїзд у міському громадському транспорті.

Також депутати розглянули 30 основних і 9 додаткових земельних питань.

Докладно переглянути проєкти цих та інших рішень 62 сесії можна на офіційному вебсайті міської ради у розділі «Нормативна база»-«Проекти рішень». Переглянути трансляцію засідання наживо можна тут: https://www.youtube.com/watch?v=iSCRzku0Zoo »