search

Основні рішення виконавчого комітету від 25 червня

27.06.2019 о 13:13

Сьогодні члени виконкому схвалили багато важливих рішень для соціально-економічного, освітнього та культурного життя громади. Затвердили лауреата міської літературної премії імені Тараса Мельничука- журналіст, краєзнавець Василь Нагірний «Дім на кляшторному узвозі», імена коломиян, які будуть внесені до Книги шани. Також здійснено крок до встановлення GPS навігаторів для коломийських маршруток. Виконком затвердив порядок проведення конкурсу

Одне з рішень сьогоднішнього виконкому - про конкурс з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в Коломийській міській об’єднаній територіальній громаді. Готував відділ економіки, інвестиційної політики та енергозбереження.

Рішення необхідне, щоб залучити на конкурсних засадах суб'єкта господарювання, який

-відповідатиме за організацію та управління рухом автобусів;

- підготовку інформації про роботу перевізників;

-впровадження автоматизованої системи інформаційного забезпечення пасажирських перевезень.

Жодних додаткових коштів на обслуговування чи встановлення цього нововведення міський бюджет не виділятиме. Це прописано у п.9 Порядку проведення конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в Коломийській міській об’єднаній територіальній громаді.

У разі перемоги учасник конкурсного відбору повинен безкоштовно встановити організатору пасажирських перевезень програмну частину Системи “робоче місце” з доступом до Системи.

Протягом 2-ох місяців з моменту підписання договору налаштувати та ввести систему в експлуатацію. Оплата за встановлення обладнання на транспортні засоби перевізників та його щомісячне обслуговування проводиться за рахунок коштів перевізників на основі договорів, укладених до моменту введення системи в експлуатацію.

Ці та інші рішення можна переглянути на офіційному веб-сайті міської ради у розділі «Нормативна база». Відеотрансляцію засідання виконкому можна переглянути на канал ютуб міської ради за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=QHOF4N9y9H4



IMG_0223.JPG



IMG_0238.JPG



IMG_0241.JPG



IMG_0245.JPG




IMG_0248.JPG



IMG_0256.JPG



IMG_0269.JPG