search

Перелік сервісів для онлайн-навчання

22.03.2022 о 12:53

Наші діти продовжують вчитися. Дистанційне навчання також цікаве. Тому пропонуємо підбірку корисних, зручних і абсолютно безкоштовних ресурсів для онлайн-навчання.

Дитячий онлайн-садок НУМО з відеозаняттями для дітей від 3 до 6 років. Перший випуск можна переглянути на YouTube-каналах МОН та ЮНІСЕФ і на платформах MEGOGO та VoliaTV.

«Навчання без меж» – освітній проєкт МОН, Мінкульту, та низки українських телеканалів. Дивитися уроки можна на ПЛЮСПЛЮС, «Піксель», регіональних каналах Суспільного, а також платформах MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video, sweet.tv, VoliaTV.

 Перший всеукраїнський дитсадочок онлайн Mr.Leader для діток від 2 до 6 років. Там є щоденне електронне планування занять, матеріали та завдання для вихователів і батьків, які не мають педагогічної освіти.

Всеукраїнський онлайн-розклад для учнів 1-11 класів від МОН і Google Україна. Дуже зручно – є розклад предметів на кожен день, відеоуроки, онлайн-підручники та інші необхідні матеріали.

«Всеукраїнська школа онлайн» містить відеоуроки, конспекти, тестові завдання для дітей, а також Кабінет вчителя. Можна використовувати також мобільний застосунок, а додаткову інформацію знайти на Youtube-каналі МОН.

Освітні серіали для дітей будь-якого віку на платформі Дія.Цифрова освіта.

Також створені сервіси психологічної допомоги діткам в умовах війни:

Cерія матеріалів від МОН і відомого дитячого психолога «Психологічна турбота від Світлани Ройз».

Освітній хаб проводить онлайн-зустрічі із сертифікованими психологами Асоціації інноваційної та цифрової освіти.

За підтримки МОН педагоги та дитячі психологи створили телеграм-канал «Підтримай дитину».

Інформаційний комікс із порадами для діток і їхніх близьких.

Ви можете користуватися цими сервісами будь-коли. Дітям вони точно будуть корисні.