search

Переможці конкурсу «Випускник року»

14.06.2021 о 13:41

Щороку управління освіти проводить традиційний конкурс "Випускник року". Компетентне журі обирає учнів 10-11 класів, які показали найбільші успіхи у навчанні та різноманітних олімпіадах, конкурсах чи змаганнях.

Цьогорічний конкурс особливий, адже вперше переможців буде 4!

Зараз журі шляхом таємного голосування визначило переможців номінацій «Випускник року в золотому», «Випускник року в срібному» та «Випускник року в бронзовому». Водночас, користувачі соцмереж мали змогу віддати свій голос за претендентів у номінації. «Випускник року за версією соцмереж». До слова, у ній вже визначено переможця. З найбільшою кількістю вподобань у цій номінації перемогла Ольга Дмитерко, учениця 11-В класу Коломийського ліцею №1.

Сьогодні ж вже визначено переможців інших трьох номінацій. Так «Випускником року в золотому" став Олег Атаманюк – учень 11-А класу Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка .

Ольга Дмитерко, учениця 11-В класу Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника та Вікторія Назарук, учениця 11-А Коломийського ліцею імені Михайла Грушевського поділили між собою звання «Випускниця року в срібному».

«Випускником року в бронзовому» став  Олексюк Любомир, учень 42М(11-класу) Коломийсього ліцею №9.

Я вітаю всіх учасників конкурсу "Випускник року" та його переможців. Ви - наша гордість. І вкотре доводите, що Коломийська громада - головний освітній центр Покуття. Вони надихають нас працювати ще сумлінніше, щоб створити для такої талановитої молоді всі умови для розвитку та життя у нашій громаді.

Нагородження призерів конкурсу відбудеться у середу, 16 червня, о 13:00, в Музеї історії Коломиї.