search

Порядок денний засідання громадської ради, яке заплановане на 30 грудня 2021 року на 14.00 год.

29.12.2021 о 17:06

Земельні питання.

 - Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою в Одосій Марії Василівні в селі Товмачик для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 

- Про надання земельної ділянок у власність в селі Товмачик   гром. Януш Миколі Івановичу    для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд .

- Про надання земельної  ділянки у власність гром. Семенюк  Марії Дмитрівні            в селі  Товмачик для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і  споруд.  

-Про надання земельної  ділянки у власність гром. Конвалюку Юрію Михайловичу    в селі Товмачик для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

- Про надання земельної ділянки у власність гром. Коновалюку Василю Михайловичу в селі Товмачик для ведення особистого селянського господарства.

-Про надання земельної ділянки у власність гром. Мадеруку Віталію Миколайовичу в  селі Товмачик для ведення особистого селянського господарства.

- Про зміну землекористування.

Примітка: Засідання відбудеться в приміщенні адмінбудинку.