search

Послуги ЦНАПу доступні для кожного жителя нашої громади

09.02.2023 о 11:29

Кожна людина має право на якісні адміністративні послуги. Навіть якщо фізично прийти у ЦНАП вона не може. Тому в Коломийській громаді адмінпослуги можна отримати вдома. Для цього у нас є спеціальний мобільний кейс та автомобіль, який громаді передали наші партнери.

На фото - пані Марія, яка живе у Коломиї. Вона без проблем змогла оформити потрібні документи, адже працівники ЦНАПу та Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг приїхали до неї додому. У результаті Марія Василівна задоволена, бо вдалось зробити те, що було потрібно, і наші працівники раді, що вони допомогли людині, яка цього потребувала.

"Для маломобільних жителів нашої громади, які не можуть фізично потрапити у ЦНАП, дуже важливо отримувати адміністративні послуги на дому. І я радий, що вже понад рік ми маємо змогу цю їхню потребу закривати", - розповідає міський голова Богдан Станіславський.

Нагадаємо, щоб скористатись послугами ЦНАПу в себе вдома, необхідно залишити заявку за номером 03433 4 51 18. Інший варіант - хтось із рідних може зареєструвати вас на рецепції ЦНАПу. А далі - просто очікуйте приїзд адміністратора.