search

Повідомлення про намір затвердження тарифів на послуги поводження з побутовими відходами на території Коломийської територіальної громади, що надаються TOB «АВЕ Івано-Франківськ»

09.08.2021 о 17:20

У зв'язку з рішенням Виконавчого комітету Коломийської міської ради від 25 червня 2021 року № 181 , введення в дію рішення конкурсної комісії відповідно до протоколу №3 з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від 24 червня 2021 року та на виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018 року TOB «АВЕ Івано-Франківськ» повідомляє про намір встановлення тарифу на послуги з поводження з побутовими відходам на території Коломийської ТГ.

Враховуючи тариф КП «Полігон Екологія» на захоронения побутових на Коломийському полігоні ТПВ , затверджений рішенням виконавчого комітету Коломийської міської ради від 26.05. 2021 року № 154, в сумі 36,64 грн з ПДВ, пропонується до встановлення тариф на послуги поводження з побутовими відходами на території Коломийської міської територіальної громади в сумі 197,87 грн за 1 м.куб. для всіх категорій споживачів.
Періодичність вивезення ТПВ із майданчиків загального користування - згідно графіку; приватних будинків - не менше одного разу на тиждень; бюджетних установ та інших споживачів - згідно укладених договорів.
Причинами зміни тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів є зміни в нормативних документах, що регламентують порядок формування тарифів (Постанова КМУ від 26.07.2006р. № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами»).
Крім того, враховуючи реалії сьогодення, кон’юнктуру ринку, виникла необхідність здійснити зміну діючих тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів, яке обумовлене зростанням розміру мінімальної заробітної плати, цін на палидо-енергетичні ресурси, які є складовими тарифу. Також, зросли витрати по договірним відносинам із постачальниками запчастин, мастильних матеріалів, шин, вартість проведених ремонтних робіт автомобільного парку підприємства та ін.
Даний тариф дасть змогу своєчасно, регулярно і якісно надавати послуги з вивезення ТПВ на території Коломийської територіальної громади.
 

Взяти участь у обговоренні питання встановлення тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами на території Коломийської територіальної громади можна на офіційному сайті Коломийської міської ради http://www.koIrada.gov.ua//
 

Також, свої пропозиції просимо подавати письмово за адресою: 78203, вул. Карпатська ,71 А II поверх м.Коломия Івано-Франківська обл. (офіс TOB «АВЕ Івано-
Франківськ») чи електронною поштою ave.kolomya@gmail.com
 

Зауваження та пропозиції прийматимуться протягом 7 календарних днів з дня публікації даного повідомлення за адресою: 78203, вул. Карпатська ,71 А II поверх
м.Коломия Івано-Франківська обл.. (офіс ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ»). Тел.: +38 (050) 37 98 818.