search

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта Коломийської міської ради «Про затвердження Положення про комісію з визначення суми безпідставно збережених коштів внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства»

17.02.2022 о 10:23

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкт рішення Коломийської міської ради «Про затвердження Положення про комісію з визначення суми безпідставно збережених коштів внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства» (далі – проєкт регуляторного акту) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробник проєкту регуляторного акту  управління економіки міської ради.

Проєкт регуляторного акта розробляється з метою посилення контролю за використанням земель, створення єдиних організаційно-правових та економічних засад, визначення розміру суми безпідставно збережених коштів внаслідок порушення земельного законодавства, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про охорону земель», «Про землеустрій», Порядком визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 року №284 та ст.ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проєкт регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради у меню ОТГ/ розділ Економіка /  Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів та аналіз їх впливу міської ради (https://kolrada.gov.ua/p/regulyatorna-politika).

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, вул. Грушевського, 1;

- електронною поштою за адресою tower.ko_ekon@ukr.net з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта».

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх обєднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.