search

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту Коломийської міської ради «Про встановлення заборони торгівлі алкогольними напоями в нічний час»

21.04.2022 о 10:48

21 квітня 2022 року



 

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Коломийської міської ради

«Про встановлення заборони торгівлі алкогольними напоями в нічний час»
 

          Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкт рішення Коломийської міської ради «Про встановлення заборони торгівлі алкогольними напоями в нічний час» (далі – проєкт регуляторного акту) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

          Розробник проєкту регуляторного акту управління економіки міської ради.

        Проєкт регуляторного акта розробляється з метою захисту здоровя населення та усунення порушень громадського порядку у нічний час доби, відповідно до Закону України від 22.03.2018 № 2376-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових» та
п. 44¹ ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».    Проєкт регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради у меню ОТГ/ розділ Економіка /  Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів та аналіз їх впливу міської ради (https://kolrada.gov.ua/p/regulyatorna-politika).

          Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, вул. Грушевського, 1;

- електронною поштою за адресою tower.ko_ekon@ukr.net з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту».

          Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.