search

Про надання пропозицій до складу конкурсної комісії з розгляду конкурсних проектів щодо надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення

14.01.2021 о 16:46

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення про визначення переможців надавачів соціальних послуг шляхом соціального замовлення за кошти міського бюджету та з метою формування складу конкурсної комісії, департамент соціальної політики Коломийської міської ради просить залучатися представників громадських об’єднань, що представляють інтереси соціальних груп, які є потенційними отримувачами соціальних послуг, об’єднань надавачів соціальних послуг, об’єднань отримувачів соціальних послуг, фахівці з питань надання соціальних послуг.

Членство в конкурсній комісії не повинно містити ризиків виникнення між замовником та учасником потенційного або реального конфлікту інтересів, який може вплинути на об’єктивність та неупередженість прийняття рішень щодо визначення переможця конкурсу.

Заява про участь в конкурсній комісії подається письмово у довільній формі, в якій зазначається:

- прізвище ім’я по батькові заявника;

- повне найменування організації, яку представляє заявник;

- місце роботи, посаду;

- інформацію про відсутність конфлікту інтересів.

Заяви просимо направляти до 22.01.2021 року в департамент соціальної політики Коломийської міської ради за адресою: вул. В.Чорновола, 55,             м. Коломия, kmsobez@ukr.net, контактна особа Мар’яна Білоус 0967130641.