search

Продовжується демонтаж МАФів та незаконної реклами у Коломийській громаді

23.06.2021 о 15:20

Сьогодні на вулиці Чорновола муніципальна інспекція демонтувала МАФ, що стояв поруч відділення пошти. Рішення щодо його знесення було прийняте на засідання виконавчого комітету 25 травня цього року.

До слова, вчора виконавчий комітет затвердив черговий перелік об'єктів, які підлягають демонтажу. З ним можете ознайомитися тут: https://kolrada.gov.ua/news/vikonavcii-komitet-zatverdiv-novii-perelik-objektiv-zovnisnyoyi-reklami-shho-pidlyagayut-demontazu

Також, як бачите на фото, кількома днями раніше, муніципальна інспекція вкотре провела черговий демонтаж вивісок та іншої зовнішньої реклами, яка встановлена без відповідних документів. Її знесення було затверджено вищезгаданим рішенням виконкому №147 від від 25.05.2021р.

"Цей процес буде відбуватися знову і знову, аж до поки ми не приведемо цю сферу до порядку. Тому вкотре звертаюсь до тих, хто ще не узаконив  або ж є власником конструкцій чи МАФів, які в принципі не підлягають погодженню: приведіть їх до норм, або демонтуйте, якщо це неможливо. Інакше за вас це зробить муніципальна інспекція. Вірю, що ми всі хочемо бачити Коломию красивою та охайною, а без порядку із зовнішньою рекламою та МАФами цього не буде" - зазначив коломийський міський голова Богдан Станіславський.