search

Проект рішення Коломийської міської ради «Про порядок утримання, ремонту, реконструкції, реставрації фасадів будинків та споруд у Коломийській територіальній громаді»

17.03.2021 о 09:23

17 березня 2021 року

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Коломийської міської ради

«Про порядок утримання, ремонту, реконструкції, реставрації фасадів будинків та споруд у Коломийській територіальній громаді»

 

         Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкт рішення Коломийської міської ради «Про порядок утримання, ремонту, реконструкції, реставрації фасадів будинків та споруд у Коломийській територіальній громаді» (далі – проєкт регуляторного акта) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

         Розробник проєкту регуляторного акта - відділ архітектури та містобудування Коломийської міської ради.

        Основною метою розробки та впровадження проєкт регуляторного акта є: регламентування вимог щодо утримання, ремонту, реконструкції і реставрації фасадів житлових і нежилих будинків та споруд у Коломийській територіальній громаді та є обов'язковим для власників, орендарів, керівників підприємств, установ, організацій, а також юридичних та фізичних осіб, що мають будинки і споруди (чи їх частини, приміщення) на праві повного господарського відання або оперативного управління. Здійснення робіт по підтриманню фасадів будинків споруд, їх елементів у належному технічному стані для забезпечення архітектурно-естетичного вигляду та безпеки для пішоходів, мешканців, обслуговуючого персоналу.

         Проєкт регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради (https://kolrada.gov.ua/) у меню ОТГ/Регуляторна політика.

         Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, вул. Театральна, 13;

- електронною поштою за адресою: uprarchitektyru@gmail.com, з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта».

         Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.