search

Проєкт "РОЗВИВАЙ СВОЄ" реалізовано. Запрацював бізнес-портал та покращено ярмаркову інфраструктуру для виробників крафтової продукції

30.12.2021 о 17:07

Коломийська міська рада у партнерстві з Печеніжинською селищною радою реалізувала проєкт «Створення бізнес онлайн-платформи «РОЗВИВАЙ СВОЄ» у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» та фінансується за кошти обласних бюджетів Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської і Чернівецької областей.

На бізнес-платформі «РОЗВИВАЙ СВОЄ» розміщено інформацію про місцевих виробників, продавців та надавачів послуг. Також кожен підприємець може самостійно розмістити інформацію про власний бізнес на цій платформі http://rozvuvaisvoe.if.ua/.

Як додати своє підприємство на портал «РОЗВИВАЙ СВОЄ»?

Вам потрібно зробити 3 прості кроки:

1.Зареєструйтеся на порталі за допомогою Вашої електронної пошти. Отримайте лист підтвердження про реєстрацію.

2. Зробіть фото Вашого підприємства/закладу. Підготуйте та опублікуйте короткий опис про Ваш бізнес.

3. Опублікуйте оголошення про свою послугу чи товар.

Після цього Вам залишиться тільки дочекатися покупців.

А ще за кошти Івано-Франківського обласного бюджету для наших громад придбано 7 дерев’яних торгових конструкцій та 2 сенсорні інформаційні кіоски.

Метою впровадження даного проєкту є створення сприятливих умов для сталого розвитку сектору малого та середнього підприємництва, підвищення підприємницької активності малого та середнього бізнесу Коломийської та Печеніжинської громад, створення сучасного онлайн – інструменту взаємодії зі споживачами.