search

ПРОМІС реалізує ще один проект у Коломиї – для неприбуткових організацій

26.04.2018 о 13:49
25 квітня офіційно оголошено конкурс заявок на реалізацію проектів до Фонду сприяння розвитку малих і середніх підприємств. Про це повідомив на зустрічі з підприємцями у ратуші директор проекту ПРОМІС Олександр Кучеренко. Експерти розповіли про правила та етапи проведення конкурсу, пріоритети фонду, критерії відбору проектних заявок. А також відповіли на запитання.


Представники ПРОМІС наголошують, що у цьому проекті зможуть долучитися до бізнесу представники усіх груп громади міста. Це точка зростання для громадської ініціативи і можливість віднайти нові моделі для забезпечення кращого бізнес-середовища.


- Коломияни ініціативні, а відділ інвестиційної політики та відділ економіки нададуть підтримку консультаціями, - поділився думками перший заступник міського голови Сергій Коцюр. –Тому впевнений, що таким чином залучимо до міста багато цікавих проектів і фінансування.
Внесок Проекту ПРОМІС, як правило, становитиме від 20 до 40 тисяч канадських доларів на реалізацію одного проекту. У Коломиї таких проектів може бути чотири. Заявник теж має долучитися до співфінансування. Його внесок – 30% від загального бюджету, однак це не обов’язково мають бути гроші. Як внесок зараховують і працю на волонтерських засадах, і надання матеріальних і нематеріальних ресурсів у безоплатне користування проекту.
Не можуть брати участь у проекті прибуткові організації, політичні партії, релігійні громади, приватні особи.
Усю додаткову інформацію про умови участі в конкурсі можна дізнатися на сайті ПРОМІС за посиланням http://pleddg.org.ua/ua/