search

ПРОТОКОЛ № 28 ПОЗАПЛАНОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ від 01 липня 2020 року

14.07.2020 о 13:32

 

ПРОТОКОЛ № 28

ПОЗАПЛАНОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ

З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

від 01 липня 2020 року

                   

Головував: Заступник міського голови, перший заступник голови міської

                     комісії з питань ТЕБ та НС Роман Остяк.                           

Присутні:    Члени комісії (за окремим списком).

 

        Слухали: 1. Про протиепідемічні заходи в закладах громадського харчування та розважальної діяльності(Михайло Микитюк, Іван Ковальчук).

 

        Відповідно до вимог п.3 доручення Прем’єр-міністра України, голови Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Дениса Шмигаля від 23.06.2020 р. № 26175/0/1-20, з урахуванням протоколів № 27 від 24.06.2020 р. та № 29 від 30.06.2020 р. позачергових засідань регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2’’, комісія вирішила:

 

        1. Обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22.00 години.

        2. Забезпечити виділення додаткових одиниць транспорту для зменшення навантаження на маршрутний транспорт у часи пікового навантаження.

        3. Заборонити на території Коломийської об’єднаної територіальної громади проведення масових заходів (весілля, дні народження, хрестини, поминальні обіди, тощо) в закладах громадського харчування в середині приміщень більше 10 осіб.

Термін: до 31 липня 2020 року.

 

        4. Керівникам структурних підрозділів міської ради, суб’єктів господарювання незалежно від форми власності, забезпечити виконання заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 р. № 392 ’’Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів’’ (із змінами).

        5. Коломийській міськрайонній філії Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» (Іван Ковальчук) забезпечити щоденний моніторинг епідемічної ситуації з гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Термін: протягом карантину.

 

        6. Коломийському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області (Василь Маківничук), Коломийському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області (Михайло Микитюк):

6.1. Посилити нагляд за дотриманням громадянами та суб’єктами господарювання вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України з метою недопущення подальшого ускладнення епідемічної ситуації.

6.2. Вживати дієвих заходів до громадян та суб’єктів господарювання, які не дотримуються вимог санітарного законодавства та постанов Головного державного санітарного лікаря України.

6.3. Інформацію про виявлені порушення та вжиті заходи надавати міському голові, керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Ігорю Слюзару.

6.4. При встановленні повторних порушень санітарно-епідемічних вимог надавати пропозиції міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для прийняття рішення щодо призупинення їхньої роботи.

Термін: постійно.

 

7. Відділу інформаційної політики міської ради (Наталія Сандецька), відділу з питань цивільного захисту міської ради (Олександр Кротюк), Коломийському міськрайонному відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (Ігор Вацик) посилити роз’яснювальну роботу серед населення, у тому числі засобах масової інформації,щодо необхідності дотримання населенням і суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів та санітарних норм, визначених постановами Кабінету Міністрів України і Головного державного санітарного лікаря України.

Термін: постійно на час карантину.

 

        8. Контроль за виконанням рішення комісії залишаю за собою.

 

 

 

Заступник міського голови,

перший заступник голови міської

комісії з питань ТЕБ та НС

 

 

 

Роман Остяк

 

 

Секретар комісії

 

 

 

Надія Іванова