search

ПРОТОКОЛ  № 43 ПОЗАПЛАНОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ від 16 жовтня 2020 року

19.10.2020 о 11:58

ПРОТОКОЛ № 43
ПОЗАПЛАНОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ 
З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ 
ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ 
від 16 жовтня 2020 року 

Головував: Міський голова, голова міської комісії з питань ТЕБ та НС Ігор Слюзар. 
Присутні: Члени комісії (за окремим списком). 

     Слухали: 1. Про застосування обмежень на території м. Коломиї та в сільських населених пунктах Коломийської ОТГ, для яких установлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 (Марія Буртик, Іван Ковальчук, Михайло Микитюк). 

     Взяти до відома, що для міста Коломиї та Коломийського району відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 ’’Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2’’ (із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 року № 956), протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 15 жовтня 2020 року № 37, протоколу позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 16 жовтня 2020 року № 50 та на підставі оцінки епідемічних показників 

  1. Встановлено режим надзвичайної ситуації до 31 грудня 2020 року. 
  2. Встановлено карантин до 31 грудня 2020 року. 
  3. Встановлено з 00:00 годин 19 жовтня 2020 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, в місті Коломиї та в сільських населених пунктах Коломийської об’єднаної територіальної громади (с.Воскресинці, с.Шепарівці, с.Іванівці, с.Товмачик, с.Саджавка). 

     4. На території Коломийської ОТГ, на якій установлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, додатково до протиепідемічних обмежень, установлених для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки, забороняється: 
     1) відвідування сторонніми особами установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім'ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово); 
     2) діяльність хостелів; 
     3) проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш як 30 осіб (у разі проведення заходів з кількістю учасників до 30 осіб організатор забезпечує дотримання між учасниками фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра). 

     5. Коломийському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області (Андрій Тимків), Коломийському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області (Михайло Микитюк), робочій групі, створеній розпорядженням міського голови від 16.03.2020 р. № 86-р, забезпечити здійснення контролю за виконанням протиепідемічних заходів. 
     6. Відділу інформаційної політики міської ради (Наталія Сандецька), відділу з питань цивільного захисту міської ради (Олександр Кротюк) Коломийському міськрайонному відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (Павло Хоміцький), Коломийському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області (Михайло Микитюк), Коломийській міськрайонній філії Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» (Іван Ковальчук) залучити засоби масової інформації для проведення роз’яснювальної роботи серед населення. 
     7. Контроль за виконанням рішення комісії залишаю за собою. 

     Слухали: 2. Про підготовку комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області» для надання допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 (Ігор Білоскурський). 

     На виконання протоколу № 17 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 10 серпня 2020 року, протоколу № 40 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 11 серпня 2020 року щодо підготовки закладів охорони здоров’я другої черги для надання допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 комісія вирішила: 

     1. Генеральному директору комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області» Ігорю Білоскурському вжити заходів щодо підготовки закладу охорони здоров’я для надання допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 та провести роботу по ремонту системи подачі медичних газів (кисень медичний) у приміщеннях лікарні, виділених для лікування зазначених хворих. 

     2. Відділу з питань цивільного захисту (Олександр Кротюк) підготувати проект рішення виконкому міської ради про виділення з резервного фонду міського бюджету коштів в сумі 170 тис грн. 

     3. Контроль за виконанням рішення комісії залишаю за собою.

Міський голова,
голова міської комісії
з питань ТЕБ та НС
Ігор СЛЮЗАР
Секретар комісіїНадія ІВАНОВА