search

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЕКТУ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ПО ВУЛ. СІЧОВИХ СТРІЛЬЦІВ СЕЛА ВОСКРЕСИНЦІ КОЛОМИЙСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

03.01.2019 о 09:38

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ

ПРОЕКТУ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ

ПО ВУЛ. СІЧОВИХ СТРІЛЬЦІВ СЕЛА ВОСКРЕСИНЦІ КОЛОМИЙСЬКОЇ

ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

   Завантажити детальний план території

Рішенням Воскресинцівської сільської ради Коломийської об’єднаної територіальної громади від 23.05.2018 р. № 602-XXII/18 «Про розроблення детального плану території» відділу архітектури та містобудування міської ради було надано дозвіл на розроблення містобудівної документації детального плану території по вул. Січових Стрільців села Воскресинці Коломийської об’єднаної територіальної громади.

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня     2011 р. № 555, відділ архітектури та містобудування Коломийської міської ради інформує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації.

Метою розроблення детального плану території є внесення змін у планування території с. Воскресинці Коломийської об’єднаної територіальної громади по вул. Січових Стрільців та розроблення детального плану території. З метою сформування торгівельного осередку, який попередньою містобудівною документацією не передбачався. Розміщення нової торгової забудови згідно планувальної структури запропонованої на території можливе при дотриманні усіх нормативних розривів та охоронних зон та узгодження рішень з відповідними експлуатуючими службами інженерних мереж відповідно до статей 10,16,18,19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 17 закону України «Про основи містобудування», та відповідно до частини 1.4 Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 06.11.2011. №290.

  

Основні техніко-економічні показники детального плану

 

 

 

Показники

Одиниця

виміру

Вихідний

рік 2019р.

1.

Загальна площа об’єднаної ділянки, яка розглядається ДПТ

га

0.0619

2.

 

Загальна площа забудови

 

кв.м.

134,00

3.

Загальна площа мощення

кв.м.

269,95

4.

Площа озеленення

кв.м.

222,65


 

 

Замовник розроблення детального плану території

 

Воскресинцівська сільська рада

Підстава розроблення

Рішення Воскресинцівської сільської ради                                       

від 23.05.2018 р. № 602-XXII/18

 

Розробник

ТОВ «ІФ Проект»

 

 

 

Місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації.

Ознайомитися з проектом містобудівної документації щодо розроблення проекту детального плану території с. Воскресинці Коломийської об’єднаної територіальної громади по вул. Січових Стрільців, можна у відділі архітектури та містобудування міської ради за адресою:                     м. Коломия вул. Театральна, 13 та на офіційному сайті міської ради.

 

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій громадськості Колісник Андрій Ярославович − начальник відділу архітектури та містобудування Коломийської міської ради

Подання і завершення розгляду пропозицій:

03.01.2019 р. – 03.02.2019 р. відділ архітектури та містобудування                      (м. Коломия, вул. Театральна 13, uprarchitektyru@gmail.com тел. 2-48-61)