search

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ ЗВІТУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДО ПРОЕКТУ ЗМІНИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ, В ПОЄДНАННІ З ДЕТАЛЬНИМ ПЛАНОМ ТЕРИТОРІЇ ПО ВУЛ. ЗАЛІЗНИЧНІЙ СЕЛА САДЖАВКА КОЛОМИЙСЬКОЇ МІ

19.05.2020 о 14:21

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ

ЗВІТУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДО ПРОЕКТУ ЗМІНИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ, В ПОЄДНАННІ З ДЕТАЛЬНИМ ПЛАНОМ ТЕРИТОРІЇ ПО ВУЛ. ЗАЛІЗНИЧНІЙ СЕЛА САДЖАВКА КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

Рішенням Коломийської міської ради від 29.02.2020р. № 4456-59/2020 Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Зміни до генерального плану с. Саджавка по вул. Залізнична Коломийської міської об’єднаної територіальної громади, суміщені з детальним планом території земельної ділянки» було надано дозвіл на розроблення містобудівної документації детального плану території по вул. Залізнична села Саджавка.

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня     2011 р. № 555, відділ архітектури та містобудування Коломийської міської ради інформує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації.

Метою розроблення звіту стратегічної екологічної оцінки є оцінка екологічних ризиків при внесенні змін у планування території с. Саджавка Коломийської об’єднаної територіальної громади по вул. Залізнична. Розміщення нової житлової забудови згідно планувальної структури запропонованої на території можливе при дотриманні усіх нормативів відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» та наказів Міністерства екології та природніх ресурсів України     № 296 від 10.08.2018р. та № 465 від 29.12.2018р.

 

 

Замовник розроблення детального плану території

 

Коломийська міська рада

Підстава розроблення

Рішення Коломийської міської ради від 29.02.2020р. № 4456-59/2020

 

Розробник

ФОП О. Микуляк

 

 Додатки - завантажити

Місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації.

Ознайомитися з звітом стратегічної екологічної оцінки проекту зміни до генерального плану, в поєднанні з детальним планом території по вул. Залізничній села Саджавка Коломийської міської об’єднаної територіальної громади, можна у відділі архітектури та містобудування міської ради за адресою: м. Коломия вул. Театральна, 13 та на офіційному сайті міської ради.

 

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій громадськості Колісник Андрій Ярославович − начальник відділу архітектури та містобудування Коломийської міської ради

Подання і завершення розгляду пропозицій:

19.05.2020 р. – 19.06.2020 р. відділ архітектури та містобудування                     (м. Коломия вул. Театральна, 13 тел. 2-48-61)